Ontwerp je reis

Zelf je reis samenstellen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Stel je reis in slechts enkele stappen samen door te kiezen uit heel veel verschillende reisonderdelen, ideeën, wensen, hobby's en activiteiten, zodat je reis helemaal aansluit op je persoonlijke wensen. Om het wat makkelijker te maken hebben wij enkele voor gedefinieerde programma’s voor je gemaakt waar je eventueel uit kunt kiezen.

×

Selecteer Programma

 • Budapest en het Balatonmeer

  Tijdens deze rondreis Hongarije maak je binnen 6 dagen kennis met zowel de cultuur als de geschiedenis van het land. We brengen een bezoek aan de abdij van Tihany, de oude steden Buda en Pest die vandaag de dag verbonden zijn met imposante bruggen, de meest bekende porselein-fabriek van Centraal Europa en bezoekt u de “Puszta party” met paardenshows, traditioneel eten en folkloristisch muziek.
 • De Balkan tour

  Tijdens deze rondreis door de Baltische Staten maak je binnen 9 dagen kennis met zowel de natuur als de cultuur van een aantal Baltische staten. We brengen een bezoek aan Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Een erg mooie stad met Oostenrijks Hongaarse invloeden. We brengen een bezoek aan de grootste en belangrijkste stad in de Balkan Belgrado en bezoeken indrukwekkende steden als Sarajevo, Mostar, Sibenik en Split.
 • De Baltische staten

  Tijdens deze rondreis door de Baltische Staten maak je binnen 12 dagen kennis met zowel de natuur als de cultuur van een aantal Baltische staten. We brengen een bezoek aan een oude traditionele Poolse stad met waardevolle historische monumenten, het Mazoerië gebied wat gekenmerkt is door een licht golvend, dicht bebost landschap met talloze prachtige meren, maken een wandeling langs de kust van de indrukwekkende Baltische zee en varen met de boot naar Helsinki.
 • Meer van Bled

  Tijdens deze reis langs het meer van Bled maak je binnen 6 dagen kennis met zowel de natuur als de cultuur van Slovenië. We brengen een bezoek aan de hoofdstad Ljubljana met waardevolle historische monumenten, het schitterende meer van Bled, de grotten van Postojna en bezoeken de stallen van Lipica.
 • Rondreis de Adriatische kust

  Tijdens deze rondreis langs de Adriatische kust maak je binnen 8 dagen kennis met zowel de natuur als de cultuur van Kroatië. We brengen een bezoek aan de sfeervolle en pittoreske stad Sibenik, het paleis van Diocelcianus in Split, één van de grootste en best bewaarde paleizen vanuit romeinse tijd, laten je genieten van de pure ongerepte natuur de Krka watervallen en maken een boot excursie naar het nationale park van Kornati.
 • Stedentrip Budapest

  Tijdens deze stedentrip naar Budapest maak je binnen 6 dagen kennis met zowel de geschiedenis als de cultuur van Hongarije. We brengen een bezoek aan zowel de Pest als de Buda zijde, bezoeken een bekend kunstenaarsdorpje, maken we een boottochtje naar het Margareta eiland, bezoeken natuurlijk de de bekende paarden shows (de Puszta) en geniet je van al het heerlijke eten, drinken en zigeunermuziek.
 • Stedentrip Hamburg en Kopenhagen

  Tijdens deze stedentrip door Hamburg en Copenhagen maak je binnen 5 dagen kennis met zowel de geschiedenis als de cultuur van deze twee steden. We gaan de gezellige stad Hamburg verkennen, maken de overtocht met de veerboot naar Rodby en bezoek je de kleine zeemeermin van schrijver hans Christian Andersen.
 • Stedentrip Praag

  Tijdens deze stedentrip naar Praag maak je binnen 4 dagen kennis met zowel de geschiedenis als de cultuur van Tsjechië. We brengen een bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden, een bezoek aan de voormalige joodse getto en geniet je van al het heerlijke eten, drinken en de folkloristische dans.
 • Stedentrip Wenen

  Tijdens deze stedentrip naar Wenen maak je binnen 5 dagen kennis met zowel de geschiedenis als de cultuur van Oostenrijk. We brengen een bezoek aan slot Schonbrunn, bezoeken prachtige parken, maken een stadswandeling met een gids die je alles kan vertellen over deze prachtige historische en romantische stad en bezoeken natuurlijk de diverse prachtige paleizen.
 • Van Strakonice naar Zuid Bohemen

  Tijdens deze rondreis van Strakonice naar Zuid Bohemen maak je binnen 8 dagen kennis met zowel de natuur als de cultuur van Tsjechië. We brengen een bezoek aan het oude stadje Pisek waar je kunt genieten van het bekende witte kasteel van Hluboka, de hoofdstad van de Tsjechische republiek Praag, de bekende bierbrouwerij van Plzen, waar ze het bier “pilsener Urquell” produceren, brengen een dag door in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen en bezoeken één van de mooiste gebieden in Tsjechië, de Sumava regio.
 • Warschau en Krakau

  Tijdens deze rondreis naar Warschauw en Krakauw maak je binnen 8 dagen kennis met zowel de geschiedenis als de cultuur van Polen. We brengen een bezoek aan een oude hoofdstad van Polen met waardevolle historische monumenten, je reist met een boot over de rivier Dunajec, brengt een bezoek aam Wieliczka, waar de bekende zoutmijnen liggen en je bezoekt het concentratiekamp Auschwitz.

Algemene informatieOnze Partners