snelmenu

Over Actief

Ontdek de mooiste plekken van Europa op een avontuurlijke manier. Wie op avontuurlijke wijze de natuur in wil kan dit best te voet, te paard of op de fiets doen. Zo kom je nauw in contact met de natuur. Wil je samen grenzen verleggen? Kies dan bijvoorbeeld voor raften, kloofwandelen, kiteboarden of klimmen. Nog geen ervaring? Geen probleem, wij werken samen met betrouwbare organisaties die verschillende cursussen geven en de bijbehorende uitrustingen leveren. Er is voor ieder wat wils.

Bekijk onze programma's

ACCOMMODATIES

We bieden een grote keuze aan goede, originele accommodaties van goedkoop tot luxueus, die dicht gelegen zijn bij de natuur en/of activiteit. Wij bieden een breed aanbod met voor ieder wat wils.

TRANSPORT

Makkelijk en snel met het vliegtuig, gezellig met de bus of liever met de auto, het kan allemaal. De keuze is aan jou.

ETEN EN DRINKEN

Na een actieve dag is een goede maaltijd in een gezellige omgeving altijd welkom. Of het nu ochtend, middag of avond is wij zorgen voor de lekkerste en gezondste lokale maaltijd, in een gezellige omgeving.

Cursussen

Leer nieuwe vaardigheden tijdens je vakantie zoals bijvoorbeeld duiken, zeilen en golfen. Onze professionele partners zorgen ervoor dat u met hele nieuwe ervaringen thuiskomt.

Excursies

Onze dagelijkse excursies combineren we met lekker actief bezig zijn en ontspannen op een mooie bestemming. Laat de gids je meenemen naar de belangrijkste bezienswaardigheden waar hij of zij je alles vertelt over de verschillende gebouwen, landschappen en de geschiedenis van het land.

SPORT FESTIVALS

Sportfestivals met de hipste sporten. Ontdek de leukste sporten met de lekkerste muziek en heerlijk eten en drinken.

ontwerp je reis

Zelf je reis samenstellen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Stel je reis in slechts enkele stappen samen door te kiezen uit heel veel verschillende reisonderdelen, ideeën, wensen, hobby's en activiteiten, zodat je reis helemaal aansluit op je persoonlijke wensen. Begin gelijk met het zelf samenstellen door op de onderstaande knop te klikken.

ontwerp mijn reis

Onze Programma's

Onze Partners