snelmenu

Over Budget

Zelje so velike, zmoznosti pa malo manjse. Za vas bomo pripravili ugodna potovanja po celotni Evropi. Izbira ugodnih nastanitev in hrane bo zagotovo vplivalo na vase pocutje, saj boste imeli vec denarja, ki ga boste lahko namenili z aktivno prezivljanje prostega casa in nakup manjsih spominkov.

Bekijk onze programma's

Accommodaties

Een van de beste manieren voor een goedkope vakantie is door te bezuinigen op de verblijfskosten. Omdat je elke nacht ergens moet overnachten, kan het verlagen van deze kosten veel geld besparen op de totale kosten van je reis. Maar ook voor een klein budget is er een ruime keus aan leuke maar eenvoudige accommodaties zoals bijvoorbeeld hostels of kampeerboerderijen.

Transport

Makkelijk en snel met een goedkope vlucht, gezellig met de bus of liever met de auto, het kan allemaal. De keuze is aan jou.

Eten en drinken

Eten en alcohol zijn twee dingen die snel een ravage op uw reisbudget kunnen veroorzaken als je niet voorzichtig bent. Maar dat betekent niet dat je moet leven van noedels en goedkoop bier terwijl je op reis bent. In veel culturen is het eten en alcohol in feite net zo belangrijk als de kunst, taal en tradities, dus het zou jammer zijn om die totaal te vermijden. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden. Wij helpen je op weg met locaties waar je goed kunt eten voor een redelijke prijs.

Bezienswaardigheden

Maak kennis met één van de steden in Europa tijdens een tocht langs alle belangrijke bezienswaardigheden. Bezoek een groot aantal kerken en kathedralen, verschillende musea en theaters of bekende parken en pleinen.

Festivals

Er is altijd wel wat te doen in een stad. Bezoek je liever een festival, dat kan want wat is er nu fijner dan met de zon op je gezicht en te genieten van verschillende optreden? Van straat – theater tot classic, Rock en pop muziek. Er is voor ieder wat wils!

Actief

Combineer je budgettrip met wat extra activiteiten zoals fietsen, hiken, klimmen of raften. De mogelijkheden zijn eindeloos.

ontwerp je reis

Zelf je reis samenstellen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Stel je reis in slechts enkele stappen samen door te kiezen uit heel veel verschillende reisonderdelen, ideeën, wensen, hobby's en activiteiten, zodat je reis helemaal aansluit op je persoonlijke wensen. Begin gelijk met het zelf samenstellen door op de onderstaande knop te klikken.

ontwerp mijn reis

Onze Programma's

Onze Partners