snelmenu

Over Cruises

Beleef de mooiste ervaringen op zee langs de Adriatische kust. Kroatië wordt ook wel het Caribisch gebied van Europa genoemd. Bekijk deze prachtige bestemming vanuit het beste perspectief, van de zee tot het vasteland. Je kunt kiezen tussen eenvoudige en luxe boten. Bezoek Zadar, Split en Dubrovnik, neem een duik in het heldere water en/of bezoek de mooiste eilanden van Kroatië.

Bekijk onze programma's

Hutten

Eenvoudig of luxe ingerichte hutten voor 2 tot 4 personen. Hutten hebben een eigen badkamer en toilet. Onze boten hebben een capaciteit van 18 - 38 personen.

Eten en drinken

In de meeste gevallen is eten en drinken in de prijs inbegrepen. De chef-kok zorgt ervoor dat u elke dag verse vis en een glas zelfgemaakte wijn op tafel krijgt.

Transport

Georganiseerde reis van uw bestemming naar het schip en terug naar huis.

Actief

Verschillende activiteiten kunnen in het programma worden opgenomen, zoals bijvoorbeeld duiken, fietsen, wandelen zwemmen en het bezoeken van bezienswaardigheden.

Stranden

Alleen een tocht met een boot maakt het mogelijk om de mooiste stranden van Kroatië te bezoeken.

Excursies

Je zult verliefd worden op Dubrovnik, Zadar en Split. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

ontwerp je reis

Zelf je reis samenstellen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Stel je reis in slechts enkele stappen samen door te kiezen uit heel veel verschillende reisonderdelen, ideeën, wensen, hobby's en activiteiten, zodat je reis helemaal aansluit op je persoonlijke wensen. Begin gelijk met het zelf samenstellen door op de onderstaande knop te klikken.

ontwerp mijn reis

Onze Programma's

Onze Partners