snelmenu

Over Luxe

Laat je heerlijk verwennen in één van de vele luxe en originele accommodaties en goede restaurants in Europa met luxe ontbijtjes met champagne, chique diners bij zonsondergang en luieren bij het zwembad. Maak kennis met de belangrijke bezienswaardigheden en laat je verwennen in één van de beste Spa en health centers van het land. Kom volledig tot rust met alle gewenste comfort. We maken een compleet programma op basis van jouw wensen. Wij bieden unieke reizen naar Europa’s mooiste plekken.

Bekijk onze programma's

Accommodaties

Wij hebben een selectie van perfecte en comfortabele hotels. Je kunt kiezen tussen 4 en 5 sterren accommodaties.

Transport

Dromen we er allemaal niet van om lekker uitgerust, in luxe en stijlvol aan te komen op onze bestemming? Vlieg comfortabel naar je bestemming en wij zorgen ervoor dat je met een transfer zo snel mogelijk kunt gaan luieren bij het zwembad.

Eten en drinken

Zin in de traditionele keuken of liever de Franse of Italiaans keuken, dat kan. voor de hongerige maag is er volop keus. Of het nu ochtend, middag, avond of nacht is wij nemen je mee naar de lekkerste, en beste top restaurants.

Actief

Kies uit een ruime keuze van activiteiten die u tijdens uw reis wilt gaan doen zoals bijvoorbeeld golfen, skiën, fitness, tennissen, fietsen of wandelen. Alles is mogelijk.

 Bezienswaardigheden

Maak kennis met het land. Laat de gids je meenemen naar de belangrijkste bezienswaardigheden waar hij of zij je alles vertelt over de verschillende gebouwen en de geschiedenis van het land.

ontwerp je reis

Zelf je reis samenstellen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Stel je reis in slechts enkele stappen samen door te kiezen uit heel veel verschillende reisonderdelen, ideeën, wensen, hobby's en activiteiten, zodat je reis helemaal aansluit op je persoonlijke wensen. Begin gelijk met het zelf samenstellen door op de onderstaande knop te klikken.

ontwerp mijn reis

Onze Programma's

Onze Partners