snelmenu

Over Senior

Je bent nooit te oud om iets nieuws te zien en te ervaren. Wandel door de wijnroutes, of bezoek toeristische boerderijen, waar je de heerlijkste traditionele streekgerechten kunt proeven. We nemen je mee naar de leukste en bekendste highlights en natuurlijk mogen de minder bekende en authentieke plaatsen ook niet ontbreken. We maken een compleet activiteitenprogramma op basis van jouw wensen . Voor de overnachtingen zorgen wij voor goede en originele accommodaties. En dit alles voor een betaalbare prijs!

Bekijk onze programma's

Accommodaties

Een grote keuze aan goede, originele accommodatie dicht gelegen bij de gewenste activiteiten. Wij bieden een breed aanbod met voor ieder wat wils.

Transport

Compleet verzorgde reis met hotel en vervoer. Makkelijk en snel met het vliegtuig, gezellig met de bus of liever met de auto, het kan allemaal. De keuze is aan jouw.

Eten en drinken

Zin in de traditionele keuken of liever de Franse of Italiaans keuken, dat kan. Voor de hongerige maag is er volop keus. Of het nu ochtend, middag, avond of nacht is wij nemen je mee naar de lekkerste, gezelligste, authentiekste en bekendste eetgelegenheden.

Actief

Combineer je stedentrip met wat extra activiteiten zoals golf, tennis, fietsen, wandelen of visen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Winkelen

We nemen je mee naar de leukste winkelsteden van Europa! Bezoek bijvoorbeeld de grote moderne shopping malls in voormalige Oostblok of de luxe warenhuizen in de Duitse winkelstraten. Trakteer jezelf met unieke producten die je kunt vinden in kleine boetiekwinkels. Ontdek wereldwijde merken en bezoek de winkels met lokale producten.

Bezienswaardigheden

Maak kennis met één van de steden in Europa tijdens een tocht langs alle belangrijke bezienswaardigheden, zal de gids je het een en ander vertellen over de verschillende gebouwen en de geschiedenis van de stad. Bezoek een groot aantal kerken en kathedralen, verschillende musea en theaters of bekende parken en pleinen. Na deze excursie ben je vrij om in het centrum te blijven of weer terug te gaan naar je hotel.

ontwerp je reis

Zelf je reis samenstellen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Stel je reis in slechts enkele stappen samen door te kiezen uit heel veel verschillende reisonderdelen, ideeën, wensen, hobby's en activiteiten, zodat je reis helemaal aansluit op je persoonlijke wensen. Begin gelijk met het zelf samenstellen door op de onderstaande knop te klikken.

ontwerp mijn reis

Onze Programma's

Onze Partners