snelmenu

Over Stedentrips

Een weekendje weg naar Praag, of sportief op de latten staan in de sneeuw op de bergen van Slovenië, een Kersmarkt bezoeken of je oudjaarsavond vieren in bijvoorbeeld Zagreb, Ljubljana of Belgrado, het kan allemaal. Bezoek de allerleukste steden in Europa We nemen je mee naar de leukste en bekendste highlights en natuurlijk mogen de minder bekende en authentieke plaatsen ook niet ontbreken. We maken een compleet activiteitenprogramma op basis van jouw wensen . Voor de overnachtingen zorgen wij voor goede en originele accommodaties. En dit alles voor een betaalbare prijs!

Bekijk onze programma's

Accommodaties

Een grote keuze aan goede, originele accommodatie van goedkoop tot luxueus. Wij bieden een breed aanbod met voor ieder wat wils.

Transport

Compleet verzorgde citytrips met hotel en vervoer. Makkelijk en snel met het vliegtuig, gezellig met de bus of liever met de auto, het kan allemaal. De keuze is aan jouw.

Eten en drinken

Zin in de traditionele keuken of liever de Franse of Italiaans keuken, dat kan. Voor de hongerige maag is er volop keus. Of het nu ochtend, middag, avond of nacht is wij nemen je mee naar de lekkerste, gezelligste, authentiekste en bekendste eetgelegenheden.

Excursies

Maak kennis met één van de steden in Europa tijdens een tocht langs alle belangrijke bezienswaardigheden, zal de gids je het een en ander vertellen over de verschillende gebouwen en de geschiedenis van de stad. Bezoek een groot aantal kerken en kathedralen, verschillende musea en theaters of bekende parken en pleinen. Na deze excursie ben je vrij om in het centrum te blijven of weer terug te gaan naar je hotel.

FESTIVALS

Er is altijd wel wat te doen in een stad. Bezoek je liever een festival, dat kan want wat is er nu fijner dan met de zon op je gezicht en te genieten van verschillende optreden? Van straat – theater tot classic, Rock en pop muziek. Er is voor ieder wat wils!

Actief

Combineer je stedentrip met wat extra activiteiten zoals golf, skiën, fitness, tennis, fietsen, wandelen of raften. De mogelijkheden zijn eindeloos.